« volver

Competició Junior Achievement

Competició Junior Achievement Colegio Concertado Barcelona

Un equip format per cinc alumnes d’Economia de 4t ESO ha estat classificat per a participar al concurs de mini empreses Junior Achievement. Es tracta d’un programa que pretén despertar les actituds, aptituds i coneixements emprenedors que permetran a l’alumne convertir les idees en acció. Els participants han de desenvolupar un producte o servei que doni resposta a una necessitat detectada en el seu entorn, preparar un pla d’empresa, decidir els diferents rols i realitzar les accions necessàries per llançar-lo al mercat. L’equip classificat per a competir en el concurs, format pels alumnes Mariana Lizcano, Gianella Hinostroza, Javier de Montagut, Soraya Villares i Isabel Chávez, ha creat Clicklink, un cable que permet compartir la bateria entre dos mòbils. Un percentatge dels beneficis aniran destinats a una fundació que ajuda a persones amb discapacitat. Felicitem a l’equip i al seu professor, Venancio Carrión.