Torna la “Cabra Montesa” disposada a conquerir nous reptes

DSC 0254OK

Després d’un curs esplèndid pel que fa als títols i reptes aconseguits pels RMSI Runners de “La Cabra Montesa”, l’escola de trail de RMSI Sports torna a l’activitat disposada a superar-se.

L'escola s’adreça a nens i joves de 10 a 16 anys amb passió pel running i la muntanya. Els entrenaments es realitzen els dimarts i dijous de 18:15h a 19:45h amb sortida des de Can Caralleu. El preu és de 44 euros mensuals.

Si esteu interessats en què els vostres fills hi participin no us perdeu la reunió informativa que tindrà lloc el proper dimecres 21 de setembre a les 20:30h a l’Auditori RMSI. En ella, els coordinadors de l’escola us explicaran en què consisteix aquest projecte que impulsen amb tanta il·lusió, us presentaran als entrenadors i us donaran informació rellevant pel que fa al seu funcionament. (La reunió no s’allargarà més d’una hora perquè els pares puguin veure amb temps el Barça-Atlètic a les 22h).

Els entrenaments començaran el divendres 26 de setembre (excepte els grups de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que ja han començat).

L’escola celebrarà la seva convivència d’inici de curs als Pirineus, del divendres 30 de setembre a les 17h (sortida des del Col·legi) al diumenge 2 d’octubre a les 18:30h. Per confirmar assistència a la reunió o per a qualsevol dubte podeu escriure a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel

c/ Cardenal Sentmenat, 1-5 - 08017 Barcelona

Tfno. 93 203 27 88 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2014 Legion of Christ. All rights reserved

PREVENCIÓN riesgos penales-CÓDIGO de conducta