Celebrem classes públiques a 2n de Primària

Celebrem classes públiques a 2n de Primària Colegio Concertado BarcelonaAquesta setmana hem celebrat classes públiques a 2n de Primària. Els pares han pogut veure en directe com aprenen els seus fills amb la nostra metodologia Sunrise – basada en l’aprenentatge actiu i significatiu – i el nostre sistema trilingüe.

Concretament han vist una classe de Science en anglès en la qual els alumnes presentaven en públic els invents en els quals han estat treballant per equips. Una màquina que fa els deures o un robot que neteja tota la casa són alguns exemples dels enginys.

També han vist una classe de matemàtiques en català amb el mètode EntusiasMat i una classe de música en castellà en què els alumnes han interpretat el Cànon de Pachelbel sota la direcció de la professora inicialment i després d’algun pare voluntari. Una oportunitat més per mostrar-vos com evolucionen i aprenen dia a dia en les tres llengües.