Primeres convivències del curs

Primeres convivències del curs Colegio Concertado Barcelona  Primeres convivències del curs Colegio Concertado Barcelona  Primeres convivències del curs Colegio Concertado Barcelona

Amb l’inici de curs ha començat el període de convivències. De moment ja han marxat tots els alumnes de 1er d’ESO i les alumnes de 5è de Primària. Es tracta d’una activitat que forma part del programa de formació integral del Col·legi. En elles, es crea un moment de reunió especial amb els companys/es, molt apropiat per a treballar continguts de formació humana i espiritual i també per posar en pràctica valors com l’amistat, el servei als altres i l’esperit d’equip. La pràctica d’esport, jocs i activitats a l’aire lliure en un entorn natural i un ambient distès ajuda a aconseguir-ho.