VII Cursa Popular RMSI

RMSI Sports organitza aquest any la VII edició de la CURSA POPULAR RMSI. Serà el diumenge 18 de març, coincidint amb el dia de la família “RMSI Family Day”.

La cursa consta de 7 categories: Iniciació (1er,2n i 3er EP); Benjamí (3er i 4rt EP); Aleví (5è i 6è EP); Infantil (1er i 2n ESO), Cadet (3er i4rt ESO); Juvenil (1er i 2n Bach) i Sènior.

Fins a la categoria Aleví es realitza una volta al recorregut (1,3 km. aprox.) i hi ha una sortida per a cadascuna d’elles. Els alumnes que participin a la categoria d’Iniciació han d’anar acompanyats per un adult durant tot el recorregut. A partir d’Infantil i fins a Sènior, són tres voltes al recorregut i surten tots alhora.

La cursa comença a les 9,00h i finalitza amb el lliurament de trofeus a les 10,30 h.

A més d’animar-vos a tots a participar, també podeu apuntar-vos per ajudar a l’organització. Es necessiten voluntaris pels encreuaments dels carrers, repartir els dorsals, avituallament, i estar pendents de les sortides i arribades.

ANAR AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

VII Cursa Popular RMSI Colegio Concertado Barcelona