Competició Junior Achievement

Competició Junior Achievement Colegio Concertado Barcelona  Competició Junior Achievement Colegio Concertado Barcelona  Competició Junior Achievement Colegio Concertado Barcelona

Un equip format per cinc alumnes de 4t ESO ha estat classificat per a participar al concurs de mini empreses Junior Achievement. Es tracta d’un programa que pretén despertar les actituds, aptituds i coneixements emprenedors que permetran a l’alumne convertir les idees en acció. Els participants han de desenvolupar un producte o servei que doni resposta a una necessitat detectada en el seu entorn, preparar un pla d’empresa, decidir els diferents rols i realitzar les accions necessàries per llançar-lo al mercat.

L’equip classificat per a competir en el concurs, format pels alumnes Mariana Lizcano, Gianella Hinostroza, Javier de Montagut, Soraya Villares i Isabel Chávez, ha creat Clicklink, un cable que permet compartir la bateria entre dos mòbils. Un percentatge dels beneficis aniran destinats a una fundació que ajuda a persones amb discapacitat. Felicitem a l’equip i al seu professor, Venancio Carrión.