Convivències de 6è de Primària a Jaca

Darrer dia de Pirineus Aventura 2018. Ahir a la tarda van visitar residències de gent gran per a compartir temps i jocs amb aquells que estan més sols. Més tard, uns van anar a la missa del poble de Villanúa i uns altres van quedar-se al poliesportiu. Al vespre, com cada dia, es divertien amb jocs de cohesió de grup. També hi hagut temps per l’oració.

Aquest matí han patinat sobre gel a Jaca i ara ja tornen cap a casa.

Agraïm a l’equip de professors que els han acompanyat i felicitem als alumnes pel bon comportament que han tingut. La neu, els esports, l’acció social, l’espiritualitat i la diversió han sigut els protagonistes d’aquestes convivències. Objectiu complert. Els esperem amb els braços oberts!

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona  Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona  Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

Avui han anat a l’estació d’esquí Candanchú. Continua el fred i, a estones, neva, però s’ho estan passant molt bé! S’han tirat amb trineus i han fet una excursió amb raquetes de neu. Aquesta tarda tenen programades activitats d’acció social en una residència de gent gran. 

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona       Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

 

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona  Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona  Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona

Els alumnes de 6è de Primària gaudeixen aquesta setmana de les seves convivències a Jaca. La neu ha estat la protagonista inesperada del viatge i els va obligar a modificar una mica la planificació del primer dia que va acabar amb una fantàstica guerra de boles de neu. En acabar van jugar a futbol i bàsquet en un poliesportiu i van celebrar missa a l’Alberg. Després de sopar van jugar una estona i van acabar amb pregàries i reflexions.

Avui, dimarts, ha sortit el sol, ja no neva i han realitzat una peregrinació al castell de Javier.

Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona   Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona  Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona  Convivències de 6è de Primària a Jaca Colegio Concertado Barcelona