Participem al Dansa Ara

Participem al Dansa Ara Colegio Concertado Barcelona   Participem al Dansa Ara Colegio Concertado Barcelona

Els alumnes de 2n de Primària van participar el 17 d’abril al gran espectacle de dansa contemporània Dansa Ara. És una activitat pensada per promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels nens i nenes a través de la dansa contemporània.

Els alumnes treballen durant el curs diferents coreografies en les assignatures d’educació física i música amb l’objectiu de presentar-les juntament amb milers de nens i nenes d’altres escoles al Palau Sant Jordi.

Organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, l’activitat compta amb la col·laboració de les següents entitats: Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre, Factoria Mascaró, Palau Sant Jordi-BSM i Barcelona Promoció- Anella Olímpica.

A continuació podeu veure un vídeo de la jornada i una de les coreografies que vam interpretar.