Celebrem Sant Jordi

Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona

Un any més tota la comunitat educativa RMSI s’ha bolcat en la celebració de Sant Jordi. Des dels més petits d’Educació Infantil fins als alumnes de Batxillerat han participat en tot tipus d’activitats artístiques i culturals adaptades a cada edat.

Els alumnes d’Infantil han vingut disfressats de cavallers i princeses evocant la llegenda de Sant Jordi en la qual han estat treballant les últimes setmanes. Al matí han gaudit de la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi i a la tarda han viscut una autèntica fira medieval on han pogut comprar i vendre productes (escuts, punts de llibre, corones, etc.) elaborats per ells.

Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona

A Educació Primària també s’ha viscut intensament aquest dia en el qual no ha faltat detall com intercanvi de llibres, jocs florals, concert de música, manualitats o taller de sardana i ball de bastons. A més el personal d’aquesta etapa ha gaudit d’una botifarrada al claustre.

Els alumnes de Secundària i Batxillerat han celebrat el lliurament de premis del certamen de literatura i del concurs de fotografia matemàtica. Els actes han comptat amb actuacions de ball, la lectura dels treballs literaris premiats i la interpretació de l’acte III de «La Casa de Bernarda Alba» per part d’alumnes de 2n de Batxillerat.

Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona

Moltes felicitats a tots els guanyadors i feliç Sant Jordi a tothom!

Podeu veure més imatges del dia en l’apartat de Galeries de la nostra pàgina web.