Grans resultats a les Proves Cangur de Matemàtiques

Grans resultats a les Proves Cangur de Matemàtiques Colegio Concertado BarcelonaEls nostres alumnes Javier, Ignacio i Patricia han obtingut molt bons resultats a les proves Cangur de Matemàtiques. L’Ignacio ha quedat en 19ena posició dels 9.700 alumnes de 4t d’ESO que s’han presentat i la Patricia i el Javier estan en el millor 6% dels 14.160 alumnes de 6è de Primària que han participat.

Les proves Cangur són un concurs preuniversitari de matemàtiques que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques en el marc de l’organització internacional Kangourou sans Frontières. El seu objectiu és acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès. La prova inclou unes 30 preguntes multiresposta que plantegen problemes a partir de situacions quotidianes de manera que els estudiants els han de resoldre combinant la lògica i les matemàtiques. En l’edició d’enguany hi han participat més de 110.000 alumnes de tot Catalunya de més de 1.100 centres escolars diferents.