Graduació de 2n de Batxillerat

Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona  Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona  Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona

Trenta set alumnes de 2n de Batxillerat van celebrar el passat 25 de maig la seva graduació. La celebració va començar amb una sorpresa per part del cor RMSI que va obsequiar els alumnes amb la interpretació de la cançó «A million dreams» per desitjar-los molta sort en la seva nova etapa.

El cor RMSI actua a la graduació 2018 from rmsantaisabel on Vimeo.

A continuació es va celebrar l’Eucaristia a l’església del Col·legi presidida pel P. Joaquim Petit, director del Col·legi, i concelebrada pel P. Mark Thelen, el P. Xavier Carné i el P. Javier Delgado. El P. Petit es va referir en la seva homilia a les paraules que ha pronunciat recentment el Papa Francesc respecte a les tres coses que no poden faltar en una família que són «Gràcies, Perdó i Si us plau» i ho va traslladar a la trajectòria dels alumnes al Col·legi.

Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona  Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona  Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona

Un dels moments més especials de la missa va ser el de les ofrenes plenes de simbolisme. D’una banda, representants dels alumnes van oferir la pedra inscrita que anirà a la nova gruta dedicada a la Mare de Déu -regal d’aquesta promoció al Col·legi- i l’orla de la promoció com a símbol del treball i esforç conjunt de tots els alumnes, professors i personal implicat.

Un altre moment destacat va ser el de l’Acció de Gràcies de les famílies. El matrimoni Rojí, en representació de totes les famílies, va agrair al Col·legi l’acompanyament rebut durant tots aquests anys i va animar als alumnes a anar retornant de mica a mica a la societat tot allò que han rebut en la seva educació.

A continuació, famílies, professors i alumnes van passar a l’Auditori on va tenir lloc l’acte acadèmic de graduació. L’acte va comptar amb un padrí molt especial, el Sr. Pedro Nueno, professor de l’IESE, doctor en Business Administration per Harvard, enginyer industrial, exalumne del Col·legi i avi de dos alumnes que es graduaven.

L’acte també va comptar amb la intervenció de les tutores de 2n de Batxillerat, Trini García i Núria Paredes, que van ser les encarregades de lliurar els diplomes de fi de Batxillerat als estudiants, juntament amb el padrí i el director.

Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona

Per la seva banda, Tote García, coordinadora de Secundària i Batxillerat, va donar a conèixer la guanyadora del VIè Concurs de Treballs de Recerca RMSI que va recaure en l’alumna María Sala pel seu treball titulat «¿Son los antibióticos naturales más eficaces que los sintéticos?».

A continuació, es va lliurar el premi Excellens que reconeix l’excel·lència acadèmica i humana d’un dels alumnes i és el resultat de la votació del claustre de professors i dels alumnes. La guanyadora d’aquesta promoció va ser l’alumna Mireia López Paredes. El premi inclou una beca d’estudis a la UFV.

Els alumnes Berta García i Víctor Suñé van pronunciar unes paraules en representació dels estudiants, destacant tot el que s’emporten del seu pas pel Col·legi. L’acte va finalitzar amb el cant del Gaudeamus Igitur i a continuació va tenir lloc un pica-pica al Claustre. Allà els alumnes es van trobar amb dues sorpreses: una carta amb un missatge dels seus pares i un detall preparat per les seves famílies. Moltes felicitats als alumnes i gràcies a tothom que hi va participar!

Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona    Graduació de 2n de Batxillerat Colegio Concertado Barcelona

Podeu veure més imatges de la jornada a l’apartat de GALERIES de la nostra pàgina web.