Convivències d’inici de curs

Convivències dinici de curs Colegio Concertado Barcelona  Convivències dinici de curs Colegio Concertado Barcelona  Convivències dinici de curs Colegio Concertado Barcelona  Convivències dinici de curs Colegio Concertado Barcelona

Aquestes primeres setmanes de classe, diferents cursos de Primària i ESO celebren les seves convivències d’inici de curs. És un bon moment per treballar la cohesió dels grups i l’autoconeixement per encarar els nous reptes d’aquest nou curs.

Les primeres en marxar han sigut les alumnes de 2n d’ESO que van passar els dies 20 i 21 de setembre a la casa de colònies el Puig de Balenyà. Sota el lema «coneixement personal» les alumnes van realitzar diferents dinàmiques i jocs per conèixer-se millor a elles mateixes i a les companyes i integrar-se com a grup. També van tenir un moment d’Adoració i de trobada amb Déu i van realitzar una breu peregrinació al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda on van celebrar missa. Les alumnes van anar acompanyades per les seves tutores, Mònica i Sònia, la responsable de formació humana, Míriam, les consagrades, Andrea i Valeria i el P. Xavier. Va ser una experiència formativa molt positiva per a totes les participants.

Convivències dinici de curs Colegio Concertado Barcelona  Convivències dinici de curs Colegio Concertado Barcelona

Els següents en marxar de convivències van ser els alumnes de 1r d’ESO que van anar els dies 27 i 28 d’octubre a la casa de colònies Can Rigol de Begues (les noies) i a Sant Julià de Vilatorta (els nois). Durant el mes d’octubre marxaran també de convivències els alumnes de 4t i 5è de Primària i els alumnes de 2n d’ESO C i D. A més, del 14 al 19 d’octubre tindrà lloc la tradicional peregrinació del Camino de Santiago dels alumnes de 4t d’ESO i entre el 23 i el 25 d’octubre la peregrinació al Santuari de Núria dels alumnes de 3r d’ESO.

Al desembre serà el torn dels alumnes de Batxillerat que aniran de peregrinació a Medjugore (1r) i Roma (2n). Els alumnes de 3r de Primària realitzaran les convivències més endavant, al segon trimestre, dins del programa de preparació per a la Primera Comunió. Tanmateix, els alumnes de 6è de Primària realitzaran al segon trimestre el seu viatge de fi d’etapa.