VII Concurs de Treballs d’Investigació

VII Concurs de Treballs dInvestigació Colegio Concertado Barcelona   VII Concurs de Treballs dInvestigació Colegio Concertado Barcelona   VII Concurs de Treballs dInvestigació Colegio Concertado Barcelona

El dijous 15 de novembre vam celebrar el VII Concurs de Treballs d’Investigació organitzat pel Col·legi. En ell, van participar quatre alumnes de 2n de Batxillerat presentant les seves conclusions davant del jurat sobre temes tan diversos com:

  • Anna Serrahima: Arribarà la realitat virtual al cinema?
  • Carmela Gimeno: La vuela al gluten
  • Clara Durán: Duluth or Barcelona: which lifestyle is better for teenagers?
  • Gonzalo Córdova: El impacto de la concienciación en el consumo del agua

VII Concurs de Treballs dInvestigació Colegio Concertado Barcelona    VII Concurs de Treballs dInvestigació Colegio Concertado Barcelona    VII Concurs de Treballs dInvestigació Colegio Concertado Barcelona

El jurat va estar format per:

  • Dr. Jorge Martínez (UAO)
  • Dr. Manuel Ballesteros (UB)
  • Dr. Vianney Domingo
  • Prof. Maggie Forner (RMSI)
  • Prof. Marta Lluch (RMSI)

Els membres del jurat van felicitar als alumnes per la qualitat dels treballs i de les exposicions realitzades. En finalitzar l’acte es van reunir per deliberar i decidir el guanyador/a que es donarà a conèixer en el marc de la graduació de 2n de Batxillerat.