Peregrinació de 1r de Batxillerat a Medjugorje

Peregrinació de 1r de Batxillerat a Medjugorje Colegio Concertado Barcelona Peregrinació de 1r de Batxillerat a Medjugorje Colegio Concertado Barcelona Peregrinació de 1r de Batxillerat a Medjugorje Colegio Concertado Barcelona Peregrinació de 1r de Batxillerat a Medjugorje Colegio Concertado Barcelona

Els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van participar de l’11 al 16 de desembre en la tradicional peregrinació d’aquest curs a Medjugorje.

El viatge va comptar amb diverses etapes. La primera parada va ser a Sant Antoni de Pàdua (Itàlia) on van oferir les seves intencions en una missa a la basílica de la ciutat.

Al dia següent van arribar a Medjugorje, el punt principal de la peregrinació. Gràcies a la guia que els va acompanyar, van descobrir perquè Medjugorje és avui punt de peregrinació i van participar en les activitats pròpies del lloc: pujada a la muntanya Podbrdo de les aparicions, a la muntanya de la creu Križevac i l’adoració. Alguns membres de les comunitats del cenacle van donar testimoni als nostres alumnes. Aquesta comunitat és una associació cristiana que acull a joves insatisfets, desilusionats o desesperats, que desitgen trobar-se novament amb ells mateixos i trobar el sentit de la vida.

En l’última etapa van arribar a Venècia on van gaudir visitant la ciutat i van compartir moments de convivència.