Noves caixes de reptes a Primària

Noves caixes de reptes a Primària Colegio Concertado Barcelona    Noves caixes de reptes a Primària Colegio Concertado Barcelona    Noves caixes de reptes a Primària Colegio Concertado Barcelona

El departament d’orientació psicopedagògica ha posat en marxa una iniciativa per estimular la intel·ligència dels alumnes de 3r a 6è de Primària. Es tracta d’una caixa de reptes que ha lliurat a cada classe.

Què és i com funciona? Les caixes de reptes contenen una trentena d’activitats en els tres idiomes (català-castellà-anglès) tipus sudokus, sopa de lletres, enigmes i raonaments que els alumnes poden fer quan finalitzen les tasques pròpies d’una assignatura i sempre i quan estiguin ben acabades. D’aquesta manera, poden aprofitar el temps resolent reptes que estimulen la seva intel·ligència.

Cada alumne apunta en una llista els reptes que va aconseguint. Les caixes dels nens i les nenes contenen reptes diferents, de manera que quan acabin de resoldre tots els reptes se’ls intercanviaran.