Segona edició del RMSI Kinder Experience

Segona edició del RMSI Kinder Experience Colegio Concertado Barcelona

Divendres 1 de febrer el Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel va celebrar una segona edició del RMSI Kinder Experience, una tarda de tallers per a pares i fills i de 0 a 3 anys en els quals van veure en acció la metodologia del centre caracteritzada per la innovació pegagògica, el sistema trilingüe i l’acompanyament personal.

Els nens i nenes van gaudir de jocs sensorials com la taula de llum, cançons i titelles en anglès i el nostre programa neuromotor que es realitza en anglès. Les famílies van poder veure també com aprenen els alumnes de P3, P4 i P5 a través d’activitats com els experiments, els projectes, les rutines de pensament o la robòtica on ells tenen un paper actiu i protagonista en el seu propi aprenentatge. El proper 1 de març a les 15:00h el centre celebrarà un Open Day per a les famílies interessades en el seu projecte educatiu.