Final del Young Business Talents

Final del Young Business Talents Colegio Concertado Barcelona  Final del Young Business Talents Colegio Concertado Barcelona

Dos equips d’alumnes de 4t d’ESO han estat classificats per a la final de Young Business Talents, una competició basada en la presa de decisions empresarials a través d’un simulador. Els dos equips viatjaran a Madrid el proper 5 d’abril, acompanyats del seu professor d’Economia, Venancio Carrión, per a participar en la fase final.

Del Col·legi han participat en les fases anteriors de la competició 26 equips. Dos han estat els seleccionats entre els 12 millors de la zona i participaran en la final dels 100 millors equips de tota Espanya. En total, han participat més de 3000 equips de més de 400 centres educatius en les diferents fases locals.

Dividits en equips, els alumnes han hagut de prendre decisions davant de situacions que es plantejaven en la seva hipotètica empresa competint virtualment amb altres equips. D’aquesta manera, els alumnes viuen el mateix que es viu al gestionar una empresa i adquereixen experiència a través de la pràctica.