Celebrem Sant Jordi

Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona

Comencem el tercer trimestre amb una celebració molt especial, Sant Jordi. Des dels més petits d’Educació Infantil fins als alumnes de Batxillerat han participat en tot tipus d’activitats artístiques i culturals adaptades a cada edat.

Els alumnes d’Infantil han vingut disfressats de cavallers, princeses i dragons evocant la llegenda de Sant Jordi. Al matí han gaudit de la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi i a la tarda han viscut una autèntica fira medieval on han pogut comprar i vendre productes (escuts, roses, màscares, etc.) elaborats per ells.

Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona  Celebrem Sant Jordi Colegio Concertado Barcelona

A Educació Primària també s’ha viscut intensament aquest dia en el qual no ha faltat detall com intercanvi de llibres, jocs florals, esmorzars especials o manualitats. A més el personal d’aquesta etapa ha gaudit d’una botifarrada al claustre.

Els alumnes de Secundària i Batxillerat han celebrat el lliurament de premis del certamen de literatura i del concurs de fotografia matemàtica. Els actes han comptat amb actuacions de ball i música i la lectura dels treballs literaris premiats. Visca Sant Jordi!