Assajant pel Congrés de Joves Científics

Un grup d’alumnes de 5è i 6è de Primària s’estan preparant per participar en el Congrés de Joves Científics organitzat per la UB que tindrà lloc el 16 de maig al Museu Blau. Per això, han estat realitzant un experiment en diferents sessions que un grup d’ells presentarà en el Congrés. Han tingut la sort de comptar amb l’ajuda del professor Alfred Gomila, de Batxillerat i la psicòloga Mercedes Cortés del Departament d’Orientació Psicopedagògica.

Els alumnes han après a transformar aigua salada en dolça a través d’un sistema de tubs. Aquest sistema consisteix a escalfar l’aigua salada perquè la sal s’evapori. Un cop passat això l’aigua puja per uns tubs on un d’ells s’encarrega de refredar-la i que caigui en el got perquè els nens i nenes la puguin tastar.

A través d’aquest projecte, els nostres alumnes han demostrat el seu esforç i dedicació demostrant les seves habilitats i coneixements científics fent un bon treball en equip i gaudint del projecte.

Assajant pel Congrés de Joves Científics Colegio Concertado Barcelona  Assajant pel Congrés de Joves Científics Colegio Concertado Barcelona   Assajant pel Congrés de Joves Científics Colegio Concertado Barcelona