Celebrem la Confirmació de 76 alumnes

Celebrem la Confirmació de 76 alumnes Colegio Concertado Barcelona   Celebrem la Confirmació de 76 alumnes Colegio Concertado Barcelona   Celebrem la Confirmació de 76 alumnes Colegio Concertado Barcelona

El dimecres 15 de maig es van confirmar 76 alumnes del Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel en una cerimònia presidida pel bisbe auxilar de Barcelona Mons. Sergi Gordo i concelebrada pels capellans del Col·legi: el P. Joaquim Petit LC, el P. Xavier Carné LC, el P. Javier Delgado LC i el Fr. Mark Thelen LC.

L’Església Sant Vicenç de Sarrià es va omplir de gom a gom, per celebrar aquest sacrament en el qual els alumnes van rebre la força de l’Esperit Sant a través de la imposició de mans i la crismació, els moments més importants de la cerimònia. Acompanyats pels seus padrins, els joves van refermar així la seva fe i el seu vincle amb l’Església que va començar en el seu baptisme. En aquest sentit, el bisbe Gordo els va animar a ser testimonis de l’amor de Déu i a no posar barreres a l’obra de l’Esperit Sant en les seves vides. Moltes felicitats a tots els alumnes i gràcies a tot l’equip que els ha acompanyat en la seva preparació.

Podeu veure més imatges a l’apartat de GALERIES.

Celebrem la Confirmació de 76 alumnes Colegio Concertado Barcelona     Celebrem la Confirmació de 76 alumnes Colegio Concertado Barcelona    Celebrem la Confirmació de 76 alumnes Colegio Concertado Barcelona