Participem al Congrés de Joves Científics de la UB

Participem al Congrés de Joves Científics de la UB Colegio Concertado Barcelona  Participem al Congrés de Joves Científics de la UB Colegio Concertado Barcelona  Participem al Congrés de Joves Científics de la UB Colegio Concertado Barcelona

Un grup de 50 alumnes de 5è i 6è de Primària va participar el 16 de maig en el Congrés de Joves Científics de la Universitat de Barcelona que es va celebrar en el Museu Blau. El Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel va ser l’única escola representant de Primària de Barcelona.

Els alumnes van participar de diferents maneres dividits en diferents grups. El grup de conferenciants va exposar en anglès el treball que han estat preparant al Col·legi sobre l’aigua. Un altre grup de músics va ser l’encarregat d’acompanyar els conferenciants amb una actuació musical que es va emportar un fort aplaudiment. Un altre grup d’investigadors va realitzar un experiment sobre dessalinització de l’aigua que també havia treballat al Col·legi prèviament. Finalment, la resta d’alumnes van estar participant en diferents tallers sobre física i robòtica on es van apropar a la ciència d’una manera lúdica i atractiva. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots els participants.