Tot a punt per al Nadal RMSI

 

Els alumnes es preparen per al Nadal. Són dies molt especials, en els qual celebrem amb alegria el naixement del Nen Jesús i la visita dels Reis Mags d’Orient. Despertem l’esperit de compartir, celebrar i rebre a Jesús en el nostre cor.

El dissabte dia 14, des de les 9.30h fins a les 13h, els patges reials ens van visitar i van recollir les cartes de tots els nens pels Reis Mags, va haver-hi xocolatada amb melindros, tot al pati gran del Col·legi.

Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado BarcelonaTot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado BarcelonaTot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els petits alumnes de P1 i P2 disfrutan d’un berenar amb els pares, a les seves classes, el divendres 20 a les 16.15h.

Els alumnes de 5è de Primària representan l’obra «Els Pastorets» i els alumnes de 6è de Primària representan  «A Christmas Carol» de Charles Dickens,  a l’auditori.

Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado BarcelonaTot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona

 

 

 

 

 

 

El diumenge 15 de desembre va tenir lloc la tradicional excursió familiar del Grup Excursionista RMSI al Matagalls.

Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona Tot a punt per al Nadal RMSI Colegio Concertado Barcelona

 

 

 

 

A més, els dies 17 i 18 de desembre es representa el II Pessebre Vivent RMSI amb la participació de membres de tota la comunitat educativa. Ja podeu reservar les entrades aquí.

Més fotos en galeria

¡Feliz Navidad!  Bon Nadal!  Merry Christmas!