Benvinguts al curs 2020-2021

Benvinguts al curs 2020 2021 Colegio Concertado BarcelonaEl Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel de Barcelona ha reobert aquest dilluns 14 de setembre les seves portes després de sis mesos sense poder acollir presencialment els alumnes degut a les mesures de control de l’epidèmia de Coronavirus. El nostre centre educatiu ha reprès les classes presencials en totes les etapes, des de P1 fins a 2n de Batxillerat, en un clima marcat per la serenitat i l’alegria de tornar a veure els companys i professors.

L’objectiu principal d’aquest primer dia ha estat acompanyar a tots els alumnes en el seu procés d’adaptació i explicar-los els protocols d’higiene i distància social implementats per tal d’extremar les mesures de seguretat i prevenció del Covid-19. A més, des del Departament d’orientació psicopedagògica, s’han elaborat aquestes «Pautas para una mejor vuelta» amb recomanacions a les famílies perquè puguin acompanyar també els seus fills en tot aquest procés.

Per la seva banda, l’equip de coordinació i de formació humana ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a les famílies i alumnes nous als quals se’ls ha donat el tradicional «Welcome Pack» de benvinguda amb el missatge: «Teníem ganes de veure’t». I és que així és, encara que hagi estat darrere de les mascaretes, tothom ha gaudit molt d’aquest retrobament tan esperat que marca l’inici d’aquest nou curs 2020-21. Benvinguts!