Celebrem el dia del mestre

Amb motiu de la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino, hem celebrat el dia del Mestre en RMSI. Amb aquesta festivitat volem que tots els alumnes reconeguin la labor de cadascun dels seus mestres i busquem que cadascun dels professors del Col·legi faci un exercici de reflexió sobre la preciosa missió que tenen.

Com és tradició, cada classe ha preparat un pastís per al tutor que han compartit en el desdejuni o el berenar, acompanyat de dibuixos, flors i dedicatòries. Han gaudit d’un moment molt especial i emotiu.

Enguany la Dirección del Col·legi ha sorprès a tot el professorat amb un caricaturista, un record molt especial per a tot aquell que ha volgut fer-se una simpàtica caricatura.

Gràcies a cadascun dels professors que forma part de la família RMSI!

Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona   Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona  Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona Celebrem el dia del mestre Colegio Concertado Barcelona