Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei

Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei Colegio Concertado Barcelona Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei Colegio Concertado Barcelona Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei Colegio Concertado Barcelona

La setmana del 15 de novembre hem celebrat, com és tradició, les dues festes més importants del Col·legi: Santa Isabel d’Hongria, que és la patrona de l’escola, i Crist Rei, la festa més important de la família Regnum Christi. Enguany han coincidit, a més a més, amb el tret de sortida de les celebracions del 75è aniversari del Col·legi.

Seguint l’exemple de caritat cristiana de Santa Isabel, que va destacar per la seva dedicació als pobres i als malalts, l’escola s’uneix entorn a quatre aliances diferents que tenen com a objectiu final recollir el major nombre d’aliments i productes de primera necessitat per a donar-les a les entitats amb les quals col·labora cada aliança.

A més d’aquesta campanya de recollida que es duu a terme durant tota la setmana, el dia 17, que és Santa Isabel, els alumnes de totes les etapes realitzen activitats festives de tot tipus. Els més petits van rebre la visita de Mickey i Minnie i van realitzar una pregària i ofrena de flors a Santa Isabel.

Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei Colegio Concertado Barcelona Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei Colegio Concertado Barcelona Celebrem la setmana de Santa Isabel i Crist Rei Colegio Concertado Barcelona

Els alumnes de Primària també van començar el dia amb un moment de pregària conjunta al pati on el director i el capellà de l’escola van recordar la figura de Santa Isabel i van animar els alumnes a ser tan amics de Jesús com ho va ser ella. Tallers de manualitats, jocs, esports i tarda de pel·lícules i crispetes van ser altres de les activitats especials del dia.

Per la seva banda, els alumnes de Secundària van gaudir d’una tarda de jocs en els quals van haver de superar diferents proves competint per aliances i els alumnes de Batxillerat van realitzar una cursa d’orientació pel Parc de Cervantes.

Amb motiu de Crist Rei, el dia 19, es van organitzar quatre espais d’adoració diferents al Col·legi, un per aliança, en els quals, per torns, alumnes gran i petits van compartir una estona de pregària per demanar-li a Jesús que regni sempre en els seus cors, entre d’altres intencions personals. Els alumnes d’Infantil i Primària també van gaudir d’un berenar especial.

Com a colofó de la setmana, demà dissabte 20 de novembre es celebrarà una missa oberta a totes les famílies a l’església Sant Vicenç de Sarrià i una convivència posterior al claustre del Col·legi.