Cloenda del 75è Aniversari

Aquest dissabte 21 de maig de 2022 vam celebrar la cloenda del 75è Aniversari del Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel amb una gran cerimònia presidida pel Cardenal Juan José Omella.

A banda de la vostra família, «hi ha una família més extensa, la de la comunitat educativa en l’amor que formeu entre tots. I una encara més gran, la que formem tots com a germans i fills de Déu», va afirmar el Cardenal en la seva homilia.

A més del pa i del vi, entre les ofrenes de la missa s’hi van incloure el primer estendard i l’estendard actual de l’escola, una fotografia antiga i una d’actual i una placa de pedra gravada per a l’ocasió.

En finalitzar la missa, el Cardenal va beneir aquesta placa de pedra en commemoració d’aquests primers 75 anys que han estat possibles gràcies a l’esforç i dedicació de tantes persones que formaran sempre part d’aquesta «família RMSI».

Cloenda del 75è Aniversari Colegio Concertado Barcelona  Cloenda del 75è Aniversari Colegio Concertado Barcelona   Cloenda del 75è Aniversari Colegio Concertado Barcelona   Cloenda del 75è Aniversari Colegio Concertado Barcelona