IMG 5767

Graduació Promoció 2021-2022

Divendres 20 de maig es van graduar 65 alumnes de 2n de Batxillerat en una celebració molt emotiva que va constar de dues parts: la Missa d’Acció de Gràcies i l’Acte Acadèmic de Graduació. Com a moment significatiu de la missa, va destacar el de les ofrenes en el qual es van oferir, a més del pa i el vi, l’orla de la promoció i un sagrari per a la nova capella de Secundària com a obsequi d’aquesta promoció al col·legi. També van ser molt emotives les paraules d’agraïment del matrimoni Muñoz en representació de les famílies.

L’acte acadèmic també va comptar amb grans parlaments per part del padrí de la Promoció, el Sr. Emili Boronat; el Sr. Alfred Subiranda, en representació del claustre de professors; i Isabel Vaillo i Juan Fernández, en representació dels graduands.

A banda dels diplomes de finalització dels estudis de Batxillerat, també s’hi van lliurar dos reconeixements especials. D’una banda, el premi al millor Treball d’Investigació, que va recaure en l’alumna Carmen Rojí per la seva recerca «Los valores de la tauromaquia. Modernidad en la tradición». D’altra banda, també es va fer entrega del premi Excellens que reconeix a l’alumne/a de Batxillerat que més destaca per la seva formació integral i que és el resultat de la votació tant dels professors com dels alumnes. La guanyadora d’aquest premi, dotat d’una beca d’estudis a la Universitat Francisco de Vitoria, ha sigut Isabel Vaillo.

En l’acte de graduació també es va realitzar un petit homenatge a les famílies que s’acomiadaven definitivament del col·legi (De Bofarull, De Diego, De Dorado, Fernández Sainz-Rozas i Vázquez) a les quals es va agrair la confiança dipositada durant tants anys en la institució. Gràcies famílies i enhorabona a tots els graduands!

Graduació Promoció 2021 2022 Colegio Concertado Barcelona Graduació Promoció 2021 2022 Colegio Concertado Barcelona Graduació Promoció 2021 2022 Colegio Concertado Barcelona Graduació Promoció 2021 2022 Colegio Concertado Barcelona Graduació Promoció 2021 2022 Colegio Concertado Barcelona  Graduació Promoció 2021 2022 Colegio Concertado Barcelona
[/av_textblock]