Professors que deixen empremta

El  28 de gener vam celebrar el dia del professor al Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel, coincidint amb la festivitat del seu patró Sant Tomàs d’Aquino. Des de P1 fins a 2n de Batxillerat, els alumnes van omplir de detalls els seus mestres, en agraïment al seu esforç i dedicació.

Els alumnes d’Educació Infantil van sorprendre les seves professores amb tot tipus de detalls personalitzats com dibuixos, tasses. rams de flors manuals o davantals. Els alumnes d’Educació Primària van compartir una pregària especial amb els seus mestres en la qual van agrair i van demanar a Jesús una cosa en concret per a cada professor. Uns missatges plens de tendresa i profunditat que van fer arribar a cada professor en forma de quadern.

Els alumnes de Secundària van elaborar una targeta personalitzada amb dedicatòries d’agraïment per part dels alumnes de cada grup. Finalment, els alumnes de Batxillerat van compartir una estona divertida amb els seus professors preparant concursos de preguntes i «passaparaules» per a ells.

D’altra banda, per a commemorar aquest dia, tots els professors van deixar la seva empremta en un arbre pintat sobre tela. Un gest que simbolitza l’empremta que deixa cada professor en els seus alumnes i també la que deixen tots, units en Crist, com a institució educativa, en la societat. L’obsequi d’aquest any van ser uns divertits mitjons corporatius, per a recordar la importància de la seva missió, que sempre deixa petjada.

Professors que deixen empremta Colegio Concertado Barcelona Professors que deixen empremta Colegio Concertado Barcelona